divendres, 13 d’abril del 2012

EL CONTE IL·LUSTRAT

Aquest proper 21 d'Abril el Bibliobús Tagamanent ens oferirà l'espectacle Contes dibuixats.
En Subi i l'Anna Obiols, prou coneguts pels seus contes i àlbums il·lustrats, seran a l'escola per entre narració i narració de contes de collita pròpia, anar-los donant forma tot dibuixant.
Ja fa una pila d'anys que l'escola acull, més o menys per aquest temps, els espectacles que el Bibliobús ens obsequia amb l'intenció de fomentar la lectura entre els més petits. El món del circ, els dracs, els diables i el correfoc, els gegants, la màgia, contes del món...són alguns dels temes que han centrat el seu programa. A més a més, abans del dia assenyalat ens deixen una selecció de llibres relacionats amb la temàtica.
El Bibliobús Tagamanent és la biblioteca de referència pels nens i nenes de la nostra escola , després de la nostra biblioteca. Els alumnes d' Educació Infantil i de Cicle Inicial  la visitem  un cop l'any.  Per l'escola el Bibliobús és un bon puntal  quan necessitem llibres dels que no disposem.

A la fotografia veiem en Subi pintant el mural de Sant Jordi de la nostra escola. El dia de Sant Jordi de l'any 1997, si mal no recordo.
El dibuix és sobre el projecte d'una alumna i  aquell dia, tothom va pintar.

Amb un clic aquí veureu la llista de llibres il·lustrats i adaptats per en Subi i l'Anna que tenim a la nostra biblioteca.

1 comentari:

  1. Crec que us pot interessar:
    En Max i la seva ombra és una història entranyable entre un noi i la seva ombra, un diàleg on els silencis són més importants que les paraules. Un diàleg que aconsegueix donar respostes senzilles a preguntes que ens hem fet des que el món és món i que només els nens i nenes s'atreveixen a preguntar amb una innocent cruesa.
    http://joseluisregojo.blogspot.com.es/2013/01/en-max-i-la-seva-ombra.html
    jose luis

    ResponElimina